négyek bandája.png

Orbán Viktor nyíltan bevallotta, hogy négyen ülnek egy asztalnál, ahol meghozzák a döntéseket és a vezényszóra működő kétharmados szavazó gépezet segítségével, erővel irányítják az országot.

A Demján kritikája miatt, gondolom, úgy felkapta a vizet, hogy kibuggyant a tudatalattijából, mit is akar igazán, amiben az EU csak akadály!

Szerinte „egyelőre” nem kell új politikai rendszer, de új gazdasági rendszer igen. „Reméljük, a Jóisten megsegít minket, és nem kell a demokrácia helyett új rendszert kitalálnunk és bevezetnünk” – mondta vigyorogva.
„Nincs idő gatyázni”, ezért centralizáltuk a döntéshozatalt. Négyen ülünk az asztalnál, és döntünk – mondta.
„Az én filozófiám szerint az összefogás erő kérdése: ha van erő, van összefogás” – mondta. Másképp is lehet össze fogást kovácsolni – például a skandinávoknál –, ám a magyarok erre szerinte képtelenek. „Az ilyen félázsiai származékoknál, mint mi, csak így megy. Itt mindenki okos, mindenki tudja, mindenkinek van jobb ötlete” – mondta.
„Számos bosszantó dolog van a magyar bürokrácia működésében. De nem hibáztatnám őket, egyrészt, hisz ők a munkatársaim, a katonáim, másrészt mert ez vezetési kérdés.”

A bejegyzés trackback címe:

https://szolidszilard.blog.hu/api/trackback/id/tr914680979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása